reklam
reklam
DOLAR 40,2217 % 0.12
EURO 46,9126 % -0.36
STERLIN 54,1541 % -0.14
FRANG 50,4153 % -0.05
ALTIN 4.342,36 % 0,17
BITCOIN 122.152,89 3.709
reklam

ADANA’DA GÖZALTINA ALINAN BAŞKAN VE YAKINLARI İSTANBUL’A GÖTÜRÜLDÜ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
ADANA’DA GÖZALTINA ALINAN BAŞKAN VE YAKINLARI İSTANBUL’A GÖTÜRÜLDÜ!
reklam

Adana’da Seyhan ve Ceyhan belediyelerine yönelik yapılan operasyonda, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ile eşi Celal Tekin’in de gözaltın alındığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca belediyelere yönelik 4 ayrı yürütülen soruşturma kapsamında Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Seyhan ve Ceyhan ilçe belediyelerine yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Belediye binalarına giren polisler içeride arama yaptı. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in Antalya’da gözaltına alındığı öğrenildi.

(İHA)- Adana’da Seyhan ve Ceyhan belediyelerine yönelik yapılan operasyonda, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ile eşi Celal Tekin’in de gözaltın alındığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca belediyelere yönelik 4 ayrı yürütülen soruşturma kapsamında Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Seyhan ve Ceyhan ilçe belediyelerine yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Belediye binalarına giren polisler içeride arama yaptı. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in Antalya’da gözaltına alındığı öğrenildi. Başkan Tekin’in eşi Celal Tekin ise Adana’da gözaltına alındı.

Eş zamanlı yapılan operasyonla ilgili gözaltına alınan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ında bulunduğu 5 kişi sorgulanmak üzere İstanbul polisine teslim edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmalar kapsamında; Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in eşi Celal Tekin ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın babası, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar’ ile teyze oğlu  Can Yaman ile ilgili soruşturma kapsamlı olarak sürüyor.

Belediyeler ve devletten aldığı milyonluk ihalelerle dikkat çeken iş insanı Aziz İhsan Aktaş,  ifadesi sonucu önce Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin hafta sonu katılacağı bir etkinlikle ilgili gittiği Antalya da göz altına alındı. Başkan Tekin Daha sonra İstanbul polisine teslim edildi.

İSTANBUL’DA SORGULANIYORLAR

İstanbul ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Seyhan ve Ceyhan ilçe belediyelerine yönelik gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonla Ev ve Belediye binalarına giren polisler içeride arama yapmıştı.

Seri operasyonlar sonucu göz altına alınan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in eşi Celal Tekin ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın babası, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar’ ile  kuzen Can Yaman ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün akşam karayoluyla İstanbul’a götürüldü.

“TUTUKLAMA OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Burada sorgusu devam şüphelilerin 4 gün göz altı süresi olduğu tahminen  Salı günü  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca talimatıyla  adliyeye götürülecekleri öğrenildi.

Bu arada Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nde göz altında tutulan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın yorgun olduğu polise “Konuyla alakalı herhangi bir tutuklama olmayacağını düşünüyorum” dediği öğrenildi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.