Adana Demirspor’un AZ Alkmaar’dan kadrosuna kattığı Jonas Svensson, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
(HABER MERKEZİ)- Adana Demirspor’un AZ Alkmaar’dan kadrosuna kattığı Jonas Svensson, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
beinsports’a konuşan Norveçli sağ bek, Adana’daki sıcak havaya değindi. Svensson “Doğup büyüdüğüm hava koşullarından çok farklı. Fakat hep isteğim sıcak iklimli bir yerde yaşamaktı. Maçlarda biraz fazla terliyorum ama zamanla alışacağım” ifadelerini kullandı.
Adana Demirsporlu futbolcu “Hazırlıklarımız iyi devam ediyor. Yeni bir takımız. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Hafta hafta daha iyi olacağız. Beşiktaş maçında güzel bir mücadele ortaya koyduk. Aynı performansı Fenerbahçe maçında da ortaya koymak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Evimizde oynayacağımız tüm maçları kazanmak istiyoruz. Her ligin kendine özgü tarzı var. Öncelikle buna adapte olmalıyım” dedi.

SEYHAN’DAN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE 322 BİN 500 TL YARDIM
SEYHAN’DAN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE 322 BİN 500 TL YARDIM
EĞLENEREK ZAYIFLIYORLAR
ÇOCUKLAR, HALI SAHAYA KİRLENMESİN DİYE AYAKKABISIZ GİRDİ
KÜREK YARIŞLARINDA KIYASIYA REKABET
HEM ŞAMPİYONLAR ÇIKARMAYA DEVAM EDİYOR
