hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

Aydoğdu: “Sporu Bilen Başkana Sahip Olmamız Şans”

Son Güncelleme :

09 Mayıs 2014 - 0:02

/ 698 views kez okundu.
Aydoğdu: “Sporu Bilen Başkana Sahip Olmamız Şans”

Adana Demirspor’un kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu “Sporu ve özellikle futbolu yakından bilen bir belediye başkanına sahip olmamız, hem Adana için hem de Adana Demirspor için çok büyük bir şans” dedi.

 

ADANA (GÜNEY HABER) – PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu, sporu ve özellikle futbolu yakından bilen bir belediye başkanına sahip olmanın hem Adana için, hem de Adana Demirspor için çok büyük bir şans olduğunu bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydoğdu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ekibine düzenledikleri ziyarette gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.

Mavi-lacivertli kulübün yönetim kurulunu makamında kabul eden Sözlü’nün sıcak ve duyarlı yaklaşımından oldukça memnun kaldıklarını bildiren Aydoğdu, “Sporu ve özellikle futbolu yakından bilen bir belediye başkanına sahip olmamız hem Adana için hem de Adana Demirspor için çok büyük bir şans. Yaptığımız görüşmede Sözlü’nün Adana Demirspor’umuzu hak ettiği yer olan Süper Lig’de görmek istemesi heyecanımızı daha da artırdı” ifadelerini kullandı.