reklam
reklam
DOLAR 40,1901 % 0.22
EURO 47,1146 % 0.08
STERLIN 54,2331 % -0.36
FRANG 50,4774 % 0.27
ALTIN 4.335,04 % 1,20
BITCOIN 117.412,04 -0.268
reklam

GED’in ‘Dijital Kuluçka Merkezi’ projesine ABD hibesi

Yayınlanma Tarihi : Google News
GED’in ‘Dijital Kuluçka Merkezi’ projesine ABD hibesi
reklam

Girişimcilik Ekosistemi Derneği’nin (GED) ‘Dijital Kuluçka Merkezi’ projesine ABD Büyükelçiliği, 50 bin dolar hibe desteği verdi. GED Başkanı Esra Özden, özel yazılımla hayata geçecek online platformdaki merkezin dünyada ilk olacağını ve yüzlerce yenilikçi girişimciye hizmet vereceğini söyledi.

(HABER MERKEZİ)-Girişimcilik Ekosistemi Derneği’nin (GED) ‘Dijital Kuluçka Merkezi’ projesine ABD Büyükelçiliği, 50 bin dolar hibe desteği verdi. GED Başkanı Esra Özden, özel yazılımla hayata geçecek online platformdaki merkezin dünyada ilk olacağını ve yüzlerce yenilikçi girişimciye hizmet vereceğini söyledi.

Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED), görüntülü platformun dünyadaki ilk örneği olacak kuluçka merkezini faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Yenilikçi girişimcilerin uzmanlar tarafından eğitim alabilmesine, mentor desteğinden yararlanmasına, yatırımcı bulmasına ve sanal ortamda ofis kurmasına imkân sağlayacak ‘GED Dijital Kuluçka Merkezi (DKM), bu yıl içerisinde hizmet vermeye başlayacak. GED Başkanı Esra Özden, pandemi sürecinde birçok iş yeri gibi kuluçka merkezlerinin de kapalı kaldığını belirterek, “İşin ruhuna uygun olan, bu merkezleri dijitale taşımaktı. Buna yönelik bir proje hazırladık. Bu projemiz ABD Büyükelçiliğinden tam not alarak hibe desteği almaya hak kazandı. İnovatif iş fikri olan bir girişimci iş fikriyle girdiği DKM’den yatırımını alarak çıkmış olarak mezun olabilecek” dedi.

İNOVATİF GİRİŞİMCİLER ÜCRETSİZ YARARLANACAK

DKM’de girişimcilik eğitimlerini konunun Türkiye’deki en etkin isimlerin vereceğini belirten GED Başkanı Özden, “Birçok farklı alandan profesyonel mentorler girişimcilerin yanında olacak. Dönemsel olarak yatırımcı-girişimci buluşması (demoday), girişimcilik çalıştayı gibi etkinliklerin yer alacağı DKM’de her girişimcinin bir de kendisini, takımını, iş fikrini, markasını tanıtacağı bir de ofisi yer alacak. Ön seçimle girilebilecek DKM, yetenekli girişimcilere ücretsiz hizmet verecek. Projemizin tüm dünyaya GED’den yayılacağını umuyoruz. GED Dijital Kuluçka Merkezi’nin tescil başvurusunu yaptık. Dünyada ilk olacak DKM’ye yaklaşık 50 bin dolarlık hibe destek verecek ABD Büyükelçiliğine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Namık Kalaycı TÜM YAZILARI
reklam

DÖVİZ KURLARI

  • Dolar DOLAR
    ALIŞ SATIŞ FARK
    40,1508 40,1901 % 0.22
  • Euro EURO
    ALIŞ SATIŞ FARK
    47,0268 47,1146 % 0.08
  • Sterlin İNG. STERLİNİ
    ALIŞ SATIŞ FARK
    54,2001 54,2331 % -0.36
  • Frang İSV. FRANGI
    ALIŞ SATIŞ FARK
    50,3774 50,4774 % 0.27
  • Kanada Doları KAN. DOLARI
    ALIŞ SATIŞ FARK
    29,3221 29,3616 % -0.04
  • Çeyrek Altın ÇEYREK ALTIN
    ALIŞ SATIŞ FARK
    6.933,88 7.087,80 % 1,20
  • Gram Altın GRAM ALTIN
    ALIŞ SATIŞ FARK
    4.333,68 4.335,04 % 1,20
  • Bitcoin BITCOIN
    FİYAT DEĞİŞİM
    117.412,04 -0.268
reklam

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış