hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

Gündoğdu Türkiye Yarı Finallerinde

Son Güncelleme :

21 Şubat 2017 - 23:54

/ 447 views kez okundu.
Gündoğdu Türkiye Yarı Finallerinde

AGK Ortaokul Kız Voleybol takımı il birinciliğinden sonra Osmaniye’de katıldığı grup maçlarında da tüm rakiplerini yenip namağlup şampiyon olarak Türkiye yarı finallerinde Adana’yı temsil etmeye haz kazandı.

 

ADANA (GÜNEY HABER)- Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Ortaokul Kız Voleybol takımı il birinciliğinden sonra Osmaniye’de katıldığı grup maçlarında da tüm rakiplerini yenip namağlup şampiyon olarak Türkiye yarı finallerinde Adana’yı temsil etmeye haz kazandı.

AGK Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım antrenörü Serdar Mergen, 23-26 Mart tarihleri arasında yeri sonradan açıklanacak Türkiye Yarı Final maçlarında hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğunu elde etmek olduğunu söyledi. Mergen, oyuncularına güvendiğini anlatarak Türkiye Şampiyonluğunu Adana’ya getireceklerini açıkladı.

Kırmızı-Beyazlı Voleybolcularda Osmaniye’de tüm rakiplerin zorlu olmasına rağmen hepsini yenmeyi başardıklarını vurgulayarak, “Biz iyi bir takımız ve bunu hem Adana Şampiyonluğunda hem Osmaniye’deki grup maçlarında namağlup birinci olarak kanıtladık. Türkiye Şampiyonu olacak güce sahibiz” dediler.