hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

KOSGEB Müdürü Şen; “İş adamlarımızın yanındayız”

Son Güncelleme :

20 Nisan 2016 - 23:07

/ 527 views kez okundu.
KOSGEB Müdürü Şen; “İş adamlarımızın yanındayız”

KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Şen’de, sanayici ve işadamlarına’’ Bize düşen görevlerde her zaman yanınızdayız’ ’dedi.

ADANA (GÜNEY HABER)- KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Şen’de, sanayici ve işadamlarına’’ Bize düşen görevlerde her zaman yanınızdayız’’dedi. Bilim- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KUSİ Çalışma Grubu Üyesi ve Bölge Temsilcisi, Ç.Ü.Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin TÜMSİAD’ı ziyaret etti. Ziyaretçiler, ‘’Kamu- Üniversite ve Sanayi İşbirliği’’ (KUSİ) hakkında TÜMSİAD Adana Şubesi yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

‘’Devlet Destekleri’’ hakkında bilgi sunan KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Şen,  iş adamları tarafından soru yağmuruna tutuldu. Devlet Desteklerinden bahseden KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Şen’de, sanayici ve işadamlarına’’ Bize düşen görevlerde her zaman yanınızdayız’’ mesajı verdi.

AMAÇ, SİNERJİ VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLERİN ÜRETİLMESİ

Prof. Dr. Selahattin Serin de bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Kamu- Üniversite ve Sanayi işbirliğinin önemine vurgu yaparak, üniversitelerin, bilimin yanı sıra, temel ve uygulamalı araştırma merkezleri olduğunun altını çizdi. Serin,‘’Üretilen bilgilerin sanayiye aktarılarak ticarileştirilmesi, ülkemize ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır’’açıklamasında bulundu. ‘’ Kamu- Üniversite ve Sanayi işbirliği ile yenilikçi ürünlerin ortaya çıkması, devletin desteği ile daha çok ekonomimize yeni kazanımlar getirecektir’’ diyen Dr. Serin, İlimizde ve bölgemizde KUSİ alanında yeni politikalar geliştirilmesi için gayret sarf ettiklerini vurguladı. Sanayinin bölgesel ve sektörel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, KUSİ’nin zayıf ve güçlü yanları ile tehditlerinden de bahseden Serin, amaçlarının,’’Adana ve bölgede sinerjiyi artırarak, rekabet ve katma değeri yüksek, yenilikçi ürünlerin üretilmesi ve teknolojik ağırlıklı sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasıdır’’dedi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da ‘’KUSİ ve Devlet Destekleri hakkında bilgi eksikliğimizi giderdiniz’’ diyerek, Yönetim Kurulu adına, Prof.Dr. Selahattin Serin ve Hüseyin Şen’e teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER