hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

  Yaldız’dan, Sözütek’e bilgilendirme ziyareti

Son Güncelleme :

15 Şubat 2017 - 1:36

/ 488 views kez okundu.
   Yaldız’dan, Sözütek’e bilgilendirme ziyareti

KAGİDER Üyesi, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odası Otomotiv Sektörü Temsilcisi Filiz Yaldız, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek’i ziyaret ederek, Adana’da kadın girişimci sayısını artırmak adına geliştirilen yeni projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

ADANA (GÜNEY HABER) – Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Üyesi, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odası Otomotiv Sektörü Temsilcisi Filiz Yaldız, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek’i ziyaret ederek, Adana’da kadın girişimci sayısını artırmak adına geliştirilen yeni projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbette bulunan Filiz Yaldız, Adana’nın, Türkiye’deki işsizlik ortalamasının ön sıralarında yer aldığını, bunu en aza indirmek için de iş dünyasında yer alan yatırımcılara, yetkili ve ilgili her kuruma önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Kendisinin, TEKNOKENT bünyesinde gerçekleştirilecek Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Meslek Edindirme Projesi’nde de yer aldığını ifade eden Yaldız, “Adana’mızda sayıları ikiyüzbini bulan esnaf ve sanatkar kesimine hizmet veren Adana ESOB’a da yeni kadın girişimciler kazandırmak için buradayız. Bununla ilgili çalışmalarımızı, projelerimizi paylaştık. Yeni girişimciler için ortak yapacağımız projeleri konuştuk. Girişimcilere sağlanan yeni imkanları değerlendirmek adına ortak projelerimiz de var. İnşallah başarılı olacağız” dedi.

Başkan Nihat Sözütek de, KAGİDER Üyesi Yaldız’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, esnaf ve sanatkarlarımıza yapılacak her türlü katkı için, ESOB olarak taşın altına ellerini koyacaklarını ifade etti.

Sözütek, “Kurum olarak Adana’mızdaki işsizliğin en aza indirilmesi açısından yapılacak her türlü projeye desteğe hazırız. Bünyemizde açılacak yeni kurslara gereken desteği vereceğiz”diye konuştu.

 

 

 

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER