hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

11. Rekabet Kongresi Türk İş Dünyasını Biraraya Getiriyor

Son Güncelleme :

04 Kasım 2019 - 1:08

/ 508 views kez okundu.
11. Rekabet Kongresi Türk İş Dünyasını Biraraya Getiriyor

SEDEFED tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Rekabet Kongresi’nde ekonomik ve dijital gelişmeler ışığında sektörel rekabetçilik politikaları ele alınacak. TÜRKONFED’in desteğiyle 7 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Kongre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. 11. Rekabet Kongresi, iş dünyasını, kamu kesimini, akademisyenleri ve STK’ları daha rekabetçi olmak adına somut adımlar atmaya yönlendirerek, daha etkin bir dijitalleşme süreci hedefiyle yeni politikalar belirlemede önemli bir rol oynayacak.

(HABER MERKEZİ)- SEDEFED tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Rekabet Kongresi’nde ekonomik ve dijital gelişmeler ışığında sektörel rekabetçilik politikaları ele alınacak. TÜRKONFED’in desteğiyle 7 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Kongre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. 11. Rekabet Kongresi, iş dünyasını, kamu kesimini, akademisyenleri ve STK’ları daha rekabetçi olmak adına somut adımlar atmaya yönlendirerek, daha etkin bir dijitalleşme süreci hedefiyle yeni politikalar belirlemede önemli bir rol oynayacak.

11. Rekabet Kongresi, Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) ev sahipliğinde “Ekonomik ve Dijital Gelişmeler Işığında Sektörel Rekabetçilik Politikaları” ana teması ile 7 Kasım’da Elite World Hotel İstanbul’da düzenleniyor. Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) desteği, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın açılış konuşmasıyla başlayacak kongre, iş dünyasını, kamu kesimini, akademisyenleri ve STK’ları daha rekabetçi olmak adına somut adımlar atmaya yönlendirerek, daha etkin bir dijitalleşme süreci hedefiyle yeni politikalar belirlemede önemli bir rol oynayacak.

Panellerde, dijitalleşme süreçleri paralelinde sektörel rekabetçilik politikaları ile ilgili gelişmeler paylaşılacak

11. Rekabet Kongresi’nde TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı açılış konuşmalarıyla yer alacak. Kongrede, dijitalleşme süreçleri paralelinde sektörel rekabetçilik politikaları ile ilgili gelişmeler paylaşılacak. ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Argüden ve Siemens Türkiye Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0 Pazarlama Müdürü Derya İren, özel konuk konuşmaları ile kongrede yer alacak.

Bu yıl “Ekonomik ve Dijital Gelişmeler Işığında Sektörel Rekabetçilik Politikaları” başlığıyla gerçekleştirilecek 11. Rekabet Kongresi kapsamında iki panel düzenlenecek. SEDEFED Ekonomi Danışmanı Haluk Tükel’in moderatörlüğünde gerçekleşecek ilk panelde “Rekabet Gücü ve Sanayi Politikalarının Gelişimi için Kamu Sektörü 4.0” konusu ele alınacak. UNDP Türkiye Özel Sektör Program Yöneticisi Hansın Doğan, TÜSİAD Baş Ekonomisti Zümrüt İmamoğlu, Konfidas Limited Kurucusu ve CEO’su Ram Levi ve UiPath Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Cora, panelde Türkiye’nin dijitalleşme sürecinde kamu ve özel sektörün birlikte nasıl daha fazla sinerji yaratabileceği konusunu masaya yatıracak.Rekabet Kongresi’nde ikinci panel ise “Özel Sektörde Dijitalleşme, İnovasyon ve Ar-Ge’ye Güncel Bir Bakış” başlığıyla düzenlenecek. Ekonomi Gazetecisi Hakan Güldağ’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek bu panelde Koç Holding Dijital Dönüşüm Danışmanı Murad Ardaç, Reeder Kurucusu Sezen Sungur Saral ve Chain&Chain Technologies Kurucu Ortağı Cüneyt Yetgin dijitalleşme ve inovasyon yolculuğuna dair tecrübelerini paylaşacak.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER