hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

HALK EĞİTİM MERKEZİ YENİDEN DEPREM BÖLGESİNDE

Son Güncelleme :

27 Haziran 2023 - 13:20

/ 1.753 views kez okundu.
HALK EĞİTİM MERKEZİ YENİDEN DEPREM BÖLGESİNDE

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkımın ve can kaybının yaşandığı Hatay’da normal hayata dönebilme çalışmaları sürüyor.

(HABER MERKEZİ)- 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkımın ve can kaybının yaşandığı Hatay’da normal hayata dönebilme çalışmaları sürüyor. Devlet ve Sivil toplum kuruluşlarının sürekli olarak desteklerini sürdükleri Hatay’da elbirliği ile yaşanan kötü süreç toparlanmaya çalışılıyor.

Sarıçam Halk Eğitim Merkezi depremin en çok yıktığı Hatay’a yeniden bir ziyaret gerçekleştirdi. Halk Eğitim Merkezinde görevli eğitmenler ile birlikte Sarıçam Halk Eğitim Merkezi, depremzedelerle güzel bir gün geçirdiler.

Farklı kategorilerdeki eğitmenlerin gittiği Hatay’da müzik hocaları özellikle çocuklarla birlikte şarkılar söylerken Saç tasarımı hocaları da depremzedelerin kuaförlük hizmetlerini yerine getirdiler. Öte yandan dikiş nakış eğitmenleri de dikiş konusunda yapılması gerekenleri yerine getirdi.

Yaraların elbirliği ile sarılacağını belirten Sarıçam Halk Eğitim Merkezinin hocaları en kısa zamanda yeniden deprem bölgesine ziyaret gerçekleştireceklerini belirterek bölgeden ayrıldılar.