hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

MHP’li Yılmaz: “AKP Ne Yaptığını Bilmiyor”

Son Güncelleme :

30 Haziran 2014 - 23:55

/ 671 views kez okundu.
MHP’li Yılmaz: “AKP Ne Yaptığını Bilmiyor”

MHP YILMAZ

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, mübarek Ramazan ayında TBMM’nin tatil edilmesini bir önergeyle engelleyen AKP grubunun, muhalefet milletvekillerini TBMM’ye bağlayarak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçmenlerle buluşmasını engellemeye çalıştığını iddia etti. Muhalefet milletvekillerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçim bölgelerinde çalışma yapmasından AKP grubunun korktuğunun öne sürdü.

ADANA (GÜNEY HABER) – MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ramazan ayında TBMM’nin tatil edilmesini bir önergeyle engelleyen AK Parti Grubunun, muhalefet milletvekillerini TBMM’ye bağlayarak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçmenlerle buluşmasını engellemeye çalıştığını iddia etti.
Yılmaz, 10 Ağustos’ta Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacağını hatırlatarak, “Milliyetçi Hareket Partisi grubu adına söylüyorum. Gelin 24 saat çalışalım. Milletin meselelerini, milletin problemlerini bu Mecliste çözeceksek biz çalışmadan kaçmayız. 24 saat çalışmaya varız. Ama siz birtakım planlarla, birtakım kendi hesaplarınızı yapmak adına, sizin de inanmadığınız, sizin milletvekillerinizin birçoğunun da inanmadığı 24 Temmuz’a kadar çalışmayı getirdiğiniz zaman, burada başka bir planı devreye sokmaya çalışıyorsunuz. Bunlar milletin menfaatine çalışmalar değil” dedi.
Birtakım tasarılarla Meclisin meşgul edilmek istendiğini öne süren Yılmaz, “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve bir mübarek Ramazan ayı var. Biz gidip seçmenlerimizle, milletimizle buluşacağız. Onların sofralarında beraberce iftar açacağız. Onların dertlerini, sıkıntılarını hep beraber paylaşacağız. Buna niye engel olmaya çalışıyorsunuz? Yani buradaki gayeniz nedir? Sayın Başbakanı, Cumhurbaşkanı adayı yapacaksınız. Ondan önce toplumun tüm kesimlerinin oylarını alabilmek adına buraya birtakım tasarılar getirerek bu tasarıları burada görüşüp bir şeyler yapabilir miyiz gayreti içerisindesiniz” diye konuştu.