Adana’da kızına rahatsızlık veren damadını vurmak isteyen kayınbaba, evi basarak tabancayla ateş edince su borusunu vurdu, sokak sular içerisinde kaldı. Evi kurşun yağmuruna tutan kayınbabasından korkan damat önce yatağın altına gizlendi, sonra da polis karakoluna sığındı
ADANA (İHA) – Adana’da kızına rahatsızlık veren damadını vurmak isteyen kayınbaba, evi basarak tabancayla ateş edince su borusunu vurdu. Sokak bir anda su içerisinde kaldı.
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Şehit Duran Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yaşar A. ve Sibel Y. bir ay önce resmi nikah olmadan evlendi. Ancak çift arasında erkeğin genç kadına iyi davranmadığı iddiasıyla anlaşmazlık çıkmaya başladı. En son yaşanan anlaşmazlık ise kavgaya dönüşünce genç kadın evi terk ederek baba evine gitti. Babasının evine dönen Sibel Y., ailesine bir daha eşinin yanına gitmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine baba Murat Y.(56) yanına çocuklarını da alarak Yaşar A.’nın evine gitti. Üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Murat Y. damadını vurmak için eve rastgele ateş açtı. Korkan damat ise yatağın altına gizlendi. Bu sırada tabancadan çıkan mermiler evin girişinde bulunan su borusuna isabet etti. Hasar alan borudan akan sular ise sokağı su içerisinde bıraktı. Murat Y. ve beraberindekiler ise olay yerinden kaçtı. Bir süre yatağın altında gizlenen Yaşar A. şüphelilerin kaçtığını görünce polis merkezine sığındı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Murat Y.’yi ve oğlunu yakalarken, olayda kullandığı tabancayı da ele geçirdi.

ADANA’DA EKİM AYINDA 5 BİN 500 SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU
GÖLE DÖNEN SOKAĞI KOMİSER AÇMAYA ÇALIŞTI
JANDARMA’DAN 8 BİN 176 İNTERNET SİTESİNE ERİŞİM ENGELİ
OTOYOLDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ
ADANA’DA 27,5 KG ESRAR YAKALATAN 4 ZANLI TUTUKLANDI
