hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

5 Ocak Lions Kulübü’nden Huzurevi yaşlılarına yemek

Son Güncelleme :

24 Mart 2015 - 17:35

/ 545 views kez okundu.
5 Ocak Lions Kulübü’nden Huzurevi yaşlılarına yemek

 

Adana 5 Ocak Lions Kulübü Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevinde kalan yaşlılara bir yemek düzenledi. Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Ayşe Aslan, yaşlıların kendileri için her zaman önemli olduğunu vurgulayarak,”Hepimiz yaşlanacağız. Kulübümüz aldığı karar sonrasında Adana Huzurevi’nde kalan 40 yaşlımıza bu yemeği verdik.”dedi.

ADANA (GÜNEY HABERR)- Adana 5 Ocak Lions Kulübü Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevinde kalan yaşlılara bir yemek düzenledi. Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Ayşe Aslan, yaşlıların kendileri için her zaman önemli olduğunu vurgulayarak,”Hepimiz yaşlanacağız. Kulübümüz aldığı karar sonrasında Adana Huzurevi’nde kalan 40 yaşlımıza bu yemeği verdik.”dedi.
Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Mado Güzelyalı Şubesi’nde düzenlenen yemeğe Geçmiş dönem Genel Yönetmeni Lion Bülent Şen, Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Lion Ömer Ruhi Eryurt, 2 Kesim Başkanı Lion Berna Ateşoğlu, 5. Kesim Başkanı Naime Arıcıoğlu, 5 Ocak Lion Kulübü Başkanı Ayşe Aslan, yönetim kurulu ve üyeleri, Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı, Yaşlılar Haftası için düzenlenen panele katılmak üzere Adana’ya gelen Prof. Dr. Nuray Kırdı, Prof.Dr. Nuran Akdemir, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural ve Tuğçe Türten de katıldı.
Yemek öncesi konuşan 5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Aslan, Yaşlılar Haftası nedeniyle böyle bir yemek vermeyi uygun bulduklarını belirterek, onlara sadece bir haftada değil sürekli olarak saygı gösterilmesi ve ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Ayşe Aslan,”Amacımız yılda bir kez de olsa Huzurevinde kalan ve elleri öpülesi yaşlılarımıza saygımızı göstermek istedik. Bizlere yemeğe katılım konusunda yardımcı olan Huzurevi Müdürümüz Nuran Avcı’ya teşekkür ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım her zaman onların yanındayız. Hepimizin ailesinde büyüklerimiz var. O nedenle burada bizimle olan yaşlılarımızda bizim ailemiz gibi. Onlara bir akşamda olsa böyle güzel bir ortam yaşatmanın güzel duygularını hep birlikte paylaştık.”diye konuştu.
Adana Huzurevi Müdürü Nurdan Kama ise, yemekten önce Kulüp Başkanı Ayşe Aslan’a çiçek vererek, “Bizi yemekte ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Birbirinden kıymetli ve artık aile gibi olduğumuz yaşlılarımız adına size bu çiçeği veriyorum.”dedi.
Daha sonra 5 Ocak Lions Kulübü Başkan ve üyeleri yemeğe katılan Huzurevi sakinleriyle yan yana oturarak yemek yerken, onlarla bol bol sohbet edip neşe içinde bir akşam geçirdiler.