Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Adana’nın Kozan ilçesinde partisinin organize ettiği Üretim Devrimi Kurultayı’na katıldı
ADANA (İHA) – Adana’nın Kozan ilçesinde gerçekleştirilen Üretim Devrimi Kurultayı’na katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Türkiye büyük çözümlerin eşiğinde. Üretici kambur değil üretici baş tacı derseniz Türkiye’nin ekonomi politikaları üreticinin hizmetine girer” dedi.
Doğu Perinçek, partisinin düzenlediği Üretim Devrimi Kurultayı’na katılmak üzere geldiği Adana’da çiftçiler, arıcılar, madenciler ve fırıncılarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, üreticilerin sorunlarının ne kadar büyük olursa çözümünün de o kadar büyük olacağını kaydetti. Perinçek, “Türkiye büyük çözümlerin eşiğinde. Üretici kambur değil üretici baş tacı derseniz Türkiye’nin ekonomi politikaları üreticinin hizmetine girer” diye konuştu.
Kozan Belediye Sineması’nda gerçekleşen kurultaya, Vatan Partisi Adana İl Başkanı Server Aslan, Kozan İlçe Başkanı Babür Ünüvar, yönetim kurulu üyeleri ve üreticiler katıldı.
Perinçek, kurultayın ardından kitaplarını imzalayarak üreticilere hediye etti. Kozan Belediyesi yöresel ürünler standını gezerek ilçede üretilen ürünleri inceleyen Perinçek ardından kurultaylarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.

SÜNDÜK VE EKİBİ YENİDEN REFAH KONGRESİNE DAMGA VURDU
ADANA SON 1 YILDA 117,4 MİLYAR LİRA BORÇLANDI
BAKAN KİRİŞÇİ: “GIDA MESELESİ BİZİM İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”
1 MİLYON 219 BİN 397 KİŞİ DAHA KARA LİSTEDE
AK PARTİ ADANA 100. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
