hava
DOLAR 32,7878 % % 1.53
EURO 35,1602 % % 0.53
GRAM ALTIN 2.457,99 % % 2,80
ÇEYREK A. 4.018,81 % % 2,80
BITCOIN 66.223,68 % -0.199
SON DAKİKA

Kaymakam Özkan, Küçükçınar’da

Son Güncelleme :

19 Nisan 2017 - 0:33

/ 259 views kez okundu.
Kaymakam Özkan, Küçükçınar’da

Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan, Küçükçınar Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek mahallede bazı incelemelerde bulundu. Kaymakam Özkan, devlet olarak hizmeti vatandaşın ayağına götürmekte kararlı oldukları kaydetti.

ADANA (GÜNEY HABER)-Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan, Küçükçınar Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek mahallede bazı incelemelerde bulundu. Kaymakam Özkan, devlet olarak hizmeti vatandaşın ayağına götürmekte kararlı oldukları kaydetti.

Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Küçükçınar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Özkan, halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Özkan, mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenmeye özen gösterirken, Küçükçınar Mahallesi’nde Kaymakam Özkan’ın ziyareti nedeniyle büyük sevinç yaşandı. Ziyareti kapsamında mahalle sakinlerin yönelik kısa bir konuşma yapan Özkan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun ve Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın selamlarını getirdim. Sizlerin taleplerini almaya sorunlarınız varsa yerinde görmeye ve incelemeye geldik. Kısacası hizmet vermek için devlet olarak ayağınıza geldik, sizlerle buluştuk. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız içinde devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik ve hizmeti ayaklarına kadar getirdik. İlçemizde ve Küçükçınar mahallemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken, mahalle sakinlerini de eksikliklerini gidermeye çalıştık.” dedi.

Ziyaretten dolayı vatandaşlar Kaymakam Özkan’a devletin yanlarında olduğunu hissettirmesinden dolayı teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri olarak, Kaymakam Özkan’a sorun ve sıkıntılarını anlattıklarını söyleyen Küçükçınar Mahallesi sakinleri, “Mahallemizin çözülmeyecek sorunu yok ancak Sayın Kaymakamımızın bu ziyareti sonrasında mahalleliler olarak yaşamış olduğumuz tüm sorunlar çözülmüş olacak.” şeklinde konuştular.

Bir süre vatandaşı dinleyen Kaymakanm Özkan, daha sonra protokol üyeleri ile birlikte mahalle içinde kısa bir gezi turu yaptı. Özkan, temaslarının ardından Küçükçınar Mahallesi’nden ayrıldı.