hava 31° Orta
DOLAR 32,7878 % % 1.53
EURO 35,1602 % % 0.53
GRAM ALTIN 2.457,99 % % 2,80
ÇEYREK A. 4.018,81 % % 2,80
BITCOIN 66.620,01 % 0.528
SON DAKİKA

fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda sahne, Adanalı Gençlerin

Son Güncelleme :

05 Nisan 2018 - 0:14

/ 825 views kez okundu.
fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda sahne, Adanalı Gençlerin

Dünyanın en uzun soluklu ve en büyük gençlik organizasyonu, “fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması” eleme heyecanı, İzmir elemeleriyle devam ediyor. Uzun zamandır büyük merakla bugünü bekleyen Adanalı lise öğrencilerinden “Biz hazırız!” mesajları geliyor.

ADANA (GÜNEY HABER)-Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından organize edilen ve her sene olduğu gibi bu sene de büyük ilgi görerek, başvuru rekoru kıran “fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması”nın eleme heyecanı, İzmir elemeleriyle devam ediyor.

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın İzmir elemeleri, 6-7 Nisan tarihlerinde İzmir Arena’da yapılacak. Adana’dan 2 lisenin sahne alacağı elemelerde; 22 ilden 213 okul, büyük ödüller için yarışacak.

İZMİR’DE ADANA’YI 2 LİSE TEMSİL EDECEK

Adana’yı İzmir’de; 75. Yıl Anadolu Lisesi ve Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsil edecek.

Adanalı öğrencilerin, profesyonel olarak hazırlanan sahnede performanslarını sergileyeceği İzmir elemelerinde Adana’nın yanı sıra; Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya ve Uşak’tan gelen öğrenciler de kıyasıya yarışacak.

İZMİR ELEMELERİNİN PERFORMANSLARI FİZY’DE!

Müzik aşkıyla yanıp tutuşan gençler, gerçek müzik deneyimini bu sene fizy ile yaşamaya başladılar. fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda bu yıl jürinin seçtiği finalistlere ek olarak,6 finalist daha eklenecek. İzmir elemelerinde yer alan 213 okulun performans videosu, fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen “beğen” özelliğiyle de internet oylaması yapılacak. Ayrıca, aday grupların destekçileri, sevdikleri performansları fizy üzerinden paylaşarak milyonlara ulaştırma fırsatı da yakalayacak.