MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Çevremizdeki her büyüğümüz, aslında bizim yarınımıza ayna tutuyor. Bu aynaya bakan insan, büyüklere saygıda kusur etmez, edemez” dedi.
ADANA (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Çevremizdeki her büyüğümüz, aslında bizim yarınımıza ayna tutuyor. Bu aynaya bakan insan, büyüklere saygıda kusur etmez, edemez” dedi.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Adana Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. İl Divan Heyetinin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar ve kadın kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Huzurevi’nde kalan yaşlı vatandaşların hal ve hatırları soruldu, onlarla birlikte hoş sohbetler yapıldı.
Yusuf Baş’ın huzurevi sakinlerine ayrı ayrı hediyeler dağıttığı ve çeşitli ikramlarda bulunulduğu etkinliğin sürprizi ise Grup Göktürkler ve folklor ekibi oldu. Büyükşehir Belediyesi folklor ekibinin halaylarıyla hareketlenen huzurevi sakinleri, Grup Göktürk’ün türküleriyle coştu. Huzurevi sakinlerinin kıvrak oyunlarına MHP Adana İl Kadın Kolları yöneticileri de eşlik ederek, onların mutluluğuna ortak oldular.
Etkinlikte, Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı da hazır bulundu.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı kısa değerlendirmede, “Bugün burada, hayatımızın yaşlısı değil, ulu çınarları olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Çevremizdeki her büyüğümüz, aslında bizim yarınımıza ayna tutuyor. Bu aynaya bakan insan, büyüklere saygıda kusur etmez, edemez. Dolayısıyla evimizdeki büyüklerden başlayarak, komşumuzdaki, mahallemizdeki, huzurevlerindeki ve özetle şehrimizdeki büyüklerimizle yakından ilgilenmek, onları sevmek ve saygıda kusur etmemek lazım. Bu vesileyle, bizler için rahmet sebebi olduklarına inandığımız bütün büyüklerimizin ellerinden öpüyor, hepsine sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler niyaz ediyorum” dedi.

SÜNDÜK VE EKİBİ YENİDEN REFAH KONGRESİNE DAMGA VURDU
ADANA SON 1 YILDA 117,4 MİLYAR LİRA BORÇLANDI
BAKAN KİRİŞÇİ: “GIDA MESELESİ BİZİM İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”
1 MİLYON 219 BİN 397 KİŞİ DAHA KARA LİSTEDE
AK PARTİ ADANA 100. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
