Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, muhtarlarla buluştuğu programda projelerinden bahsederek, “Adana’ya yapacaklarımız bitmedi” dedi.

ADANA (GÜNEY HABER) – Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, muhtarlarla buluştuğu programda projelerinden bahsederek, “Adana’ya yapacaklarımız bitmedi” dedi.
Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Seyhan’da görev yapan muhtarlarla buluşarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda yapacakları projeleri anlattı. Seyhan’da görev başladığında önce tasarruf sonra hizmete başladıklarını belirten Karalar, aynı yöntemi Büyükşehir Belediyesi’nde de uygulayacaklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi’nin bütçe olarak olumsuzluklar taşıdığını, bu nedenle önce bütçeyi kontrol altına alıp sonra hizmetlerin büyük bir hızla başlayacağını ifade eden Karalar, “Seyhan Belediyesi’nde 5 yılda 25 yılda yapılan hizmetin 5 katını yaptık. Benim Seyhan’dan gitmeme üzülenler oluyor ama hiç üzülmesinler. Çünkü onları Akif ağabeye emanet ediyorum. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı, Akif Akay’da Seyhan Belediye Başkanı olduğunda çok daha büyük hizmetler alacaksınız” diye konuştu.
CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal’de yaptığı konuşmada, “Zeydan başkanla uyumlu bir çalışmayla Adana’yı ve ilçelerimizi örnek birer kent haline getireceğiz” dedi.
Kentteki bir otelde gerçekleştirilen toplantıya CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, belediye daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

SÜNDÜK VE EKİBİ YENİDEN REFAH KONGRESİNE DAMGA VURDU
ADANA SON 1 YILDA 117,4 MİLYAR LİRA BORÇLANDI
BAKAN KİRİŞÇİ: “GIDA MESELESİ BİZİM İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”
1 MİLYON 219 BİN 397 KİŞİ DAHA KARA LİSTEDE
AK PARTİ ADANA 100. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
