Adana’da bir iş yerine yapılan operasyonda piyasa değeri 80 bin lira olan kaçak içki ve içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
ADANA (İHA) – Adana’da bir iş yerine yapılan operasyonda piyasa değeri 80 bin lira olan kaçak içki ve içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesinde bir iş yerinde kaçak içki olduğu bilgisine ulaştı. Polis iş yerine baskın yaptı. Aramada piyasa değeri 80 bin lira olan 27 adet 1 litrelik şişelerde etil alkol, 150 şişe içki yapımında kullanılan malzeme, 1 litre içki yapımında kullanılan anason, 0,25 litre içki yapımında kullanılan gliserin, 490 boş alkol kiti şişesi ele geçirildi. Olayla ilgili A.D isimli şahıs gözaltına alındı.
Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

ADANA’DA EKİM AYINDA 5 BİN 500 SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU
GÖLE DÖNEN SOKAĞI KOMİSER AÇMAYA ÇALIŞTI
JANDARMA’DAN 8 BİN 176 İNTERNET SİTESİNE ERİŞİM ENGELİ
OTOYOLDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ
ADANA’DA 27,5 KG ESRAR YAKALATAN 4 ZANLI TUTUKLANDI
