AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan ile birlikte Seyhan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) faaliyetleri kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaflar ile bir araya geldi.
ADANA (GÜEY HABER)- AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan ile birlikte Seyhan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) faaliyetleri kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaflar ile bir araya geldi.
Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin’i muhtarlık binasında ziyaret eden Akan, burada vatandaşlar ile sohbet ederek, mahallede yapacakları parti faaliyetlerini anlattı.
Akan, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdiği Yeşilyurt Mahallesi’nde vatandaşlarla da buluşup, parti programlarını anlatarak, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin Türkiye açısından önemini anlattı.
Seçimlerin ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını vurgulayan Akan, AK Parti’nin ülkeye güçlü bir vizyon verdiğini söyledi.

SÜNDÜK VE EKİBİ YENİDEN REFAH KONGRESİNE DAMGA VURDU
ADANA SON 1 YILDA 117,4 MİLYAR LİRA BORÇLANDI
BAKAN KİRİŞÇİ: “GIDA MESELESİ BİZİM İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”
1 MİLYON 219 BİN 397 KİŞİ DAHA KARA LİSTEDE
AK PARTİ ADANA 100. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
