Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’nın Ceyhan ilçesinde kanser tedavisi gören Halime Özdemir ile telefonda görüştü.
ADANA (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’nın Ceyhan ilçesinde kanser tedavisi gören Halime Özdemir ile telefonda görüştü.
AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy’un geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Halime Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi.
Başkan Özsoy durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’na iletmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kanser hastası Halime Özdemir’i telefonla arayarak bir görüşme yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Herhangi bir ihtiyacı olması durumunda Sarıeroğlu aracılığıyla kendilerine ulaşmasını söyledi.
Cumhurbaşkanı ile görüşmekten memnun olan Halime Özdemir de Erdoğan’ın kendini aramasından dolayı teşekkür ve dua ederek iyi dileklerini iletti.

ÖZTÜRK: “ÖZAL KENDİNİ BOSNA HERSEK İÇİN FEDA ETTİ”
ÇUKUROVA’DA HAYATLAR MOLA EVİ İLE DEĞİŞTİ
DEPREMDE ÇINARLARIMI KAYBETTİM LÖSEMİ YÜZÜNDEN TOHUMUMU KAYBEDEMEM
CAM KEMİK HASTASI NAZ’IN KIRILAN TABLETİNİ KAYMAKAM YENİLEDİ
TOROS DAĞLARI’NDAKİ DAĞ KEÇİSİ SÜRÜSÜ DRON İLE GÖRÜNTÜLENDİ
