MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, merkez ilçe Sarıçam’da tüm gün vatandaşlarla bir arada bulundu, sorunları dinledi, gündemi de değerlendirdi. Ersoy, “Okyanus ötesinden hükümeti devirmek isteyenlere, Cumhur İttifakı’nı bozmak için her gün fitne çıkaranlara, MHP’ye, Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza saldıranlara bakın. Düşmanın ve ihanetin bütün okları Cumhur İttifakı’nı gösteriyor.” dedi.
(HABER MERKEZİ)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, “Okyanus ötesinden hükümeti devirmek isteyenlere, Cumhur İttifakı’nı bozmak için her gün fitne çıkaranlara, MHP’ye, Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza saldıranlara bakın. Düşmanın ve ihanetin bütün okları Cumhur İttifakı’nı gösteriyor.” dedi.
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, merkez ilçe Sarıçam’da tüm günü halkın arasında geçirdi. Güne MHP Sarıçam İlçe Teşkilatını ziyaretle başlayan Ersoy, burada İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve yönetimle çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
Daha sonra Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde kadınlarla, Osmangazi Mahallesi’nde ise mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ayşe Sibel Ersoy, Sarıçam’da ikamet eden Şehit Fatih Akbulut’un ailesine, Kıbrıs Gazisi Halit Temiz’in evine, rahatsızlığı bulunan Asel Mina Akçay’ın ailesine ziyaretlerde bulundu.
Mahalle toplantılarında yoğun ilgi dikkat çekti
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, yoğun ilgi gören mahalle toplantılarında vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi, gündemi de değerlendirdi. Muhalefetin milli güvenlik sorunu haline geldiğini belirten Ersoy “Cumhur İttifakı’na her gün yalan ve fitne ile saldıran muhalefeti oluşturan partiler, Türkiye’nin siyasi partileri olmaktan çıkmıştır. Kurulan altılı masanın altına gizlenen HDP güya görünmüyor ama masanın göbeğinde yer alıyor. Bu masada Türk milletinin adı yok, Atatürk’ün adı yok ama nedense bu masada Demirtaş ve HDP hayranlığı hep var. İttifak ettikleri ve bazen de kendilerini hizaya çeken HDP üzerinden bölücü terör örgütü PKK’ya eklemlenen muhalefet, Türkiye’nin tam karşısında konumlanmıştır.” dedi.
İmam-ı Şafi Hazretlerinin sözleriyle Cumhur İttifakı’nı konumlandıran Ersoy şöyle devam etti:
“İmam-ı Şafi Hazretlerine sormuşlar. ‘Fitne zamanı hakkı tutanı nasıl anlarız?’ Cevabı, ‘Düşmanın okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür’ şeklinde olmuş. Okyanus ötesinden hükümeti devirmek isteyenlere, bunların büyükelçileriyle gizli, gizli buluşanlara bakın. ‘YPG terör örgütü değil’ diyenlere, terörist Demirtaş ile kahvaltı hayali kuranlara iyi bakın. Cumhur İttifakı’nı bozmak için her gün fitne çıkaranlara, MHP’ye, Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza saldıranlara bakın. Evet, düşmanın ve ihanetin bütün okları Cumhur İttifakı’nı gösteriyor. Cumhur İttifakı birliktir, dirliktir, güvendir, istikrardır. Eğer Cumhur İttifakı olmasa bunlar Türkiye’yi Suriye’den, Irak’tan beter eder. Ama Cenab-ı Allah’ın yardımı, aziz milletimizin feraset ve basiretiyle zillet ittifakına bu fırsat asla verilmeyecek.”
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ensoy’un programlarına MHP İl Sekreter Yardımcısı Mahmut Çakıcı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediye Başkan Vekili Nebi Erdoğan, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gündoğdu, MHP Sarıçam KAÇEP Sorumlu Yönetici Fatma Ayyıldız da eşlik ettiler.

SÜNDÜK VE EKİBİ YENİDEN REFAH KONGRESİNE DAMGA VURDU
ADANA SON 1 YILDA 117,4 MİLYAR LİRA BORÇLANDI
BAKAN KİRİŞÇİ: “GIDA MESELESİ BİZİM İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”
1 MİLYON 219 BİN 397 KİŞİ DAHA KARA LİSTEDE
AK PARTİ ADANA 100. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
