İYİ Parti Adana teşkilatları partilerinin 1. Olağanüstü Kongresinde Ankara’ya çıkartma yaptı. Merkez İl ve İlçeler ile Beldelerden vatandaşlar 54 otobüs ile Genel Başkanları Meral Akşener’e güvenoyu vermek için yollara düştü.
ADANA (GÜNEY HABER)- İYİ Parti Adana teşkilatları partilerinin 1. Olağanüstü kongresinde Ankara’ya çıkartma yaptı. Merkez İl ve İlçeler ile Beldelerden vatandaşlar 54 otobüs ile Genel Başkanları Meral Akşener’e güvenoyu vermek için yollara düştü.
İzdihamın yaşandığı Ankara’da Türkiye’nin tüm illerinden gelen partililer ile dolup taşan alanlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Olağanüstü Genel Kurula 11 otobüs ile coşkuyla katılan Seyhan İlçe Teşkilat Başkanı Güngör Köse, yaptığı yazılı açıklamasında İl Başkanımız Sayın Metanet Çulhaoğlu’nun önderliğinde tek kurtuluş adresimiz Topuklu Efe’nin izindeyiz” dedi.
Başkan Köse; ”Ülkemizin yönetimine talibiz. Hayatı daha iyi yapmak, hedefimiz. Bizim için hayat; doğamız, kültürel – tarihi mirasımız, değerlerimiz ve canlıya duyduğumuz saygının toplamıdır” sözleri ile açıklamalarına şöyle devam etti:
”Vatanını sevmek; toprağını, suyunu, havasını, içinde yaşayanları, gönlünün en güzel yerine koymaktır. Her karışı ecdadımızın kanıyla kazanılan bu toprakların çoraklaşmasına, sularının kurumasına engel olmaktır. Sokakta hayvanlar kavurucu sıcaklarda susuz, kara kışta barınaksız kaldığında İYİ bir hayat yaşayabilir miyiz? Yaradan’ımızın bize bahşettiği yağmurdan sonraki toprak kokusunun, bahardaki kuş seslerinin, denizin altındaki balıkların güzelliğine tanık olmadıktan sonra, sokakta tebessüm yerine öfke, tevazu yerine böbürlenme baskın geldiğinde, hayatımız ne kadar İYİ olabilir ki?
İşte tüm bunları gören, bilen İYİ insanlar da bizimle birlikte yol alma kararı aldılar. 1 Olağanüstü Genel Kurulumuzda GİK üyeliğine seçilen Adana’nın ve dahi Türkiye’nin bilgi birikimi, sendikacılığı ve siyasetteki tecrübeleri ile takdir edilen Sayın Başkanımız İsmail Koncuk ile birlikte yol yürümekten de onur duyacağız” dedi.
İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Güngör Köse “Genel Merkezimizde Adanalı bir hemşehrimizin olması bizleri gururlandırdı, Bu vesile ile kıymetli başkanımız Sayın Koncuk’a teşekkür ediyorum” dedi.

SÜNDÜK VE EKİBİ YENİDEN REFAH KONGRESİNE DAMGA VURDU
ADANA SON 1 YILDA 117,4 MİLYAR LİRA BORÇLANDI
BAKAN KİRİŞÇİ: “GIDA MESELESİ BİZİM İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”
1 MİLYON 219 BİN 397 KİŞİ DAHA KARA LİSTEDE
AK PARTİ ADANA 100. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
