ADANA(GÜNEY HABER) – Adana ESOB’a bağlı Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nda göreve yeniden seçilen Başkan Nihat Sözütek ile yeni yönetim kurulu üyeleri, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ettiler.
Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek nezaretinde Vali Demirtaş’ı makamında ziyaret eden oda yönetimi, çiçek vererek, kendilerini tanıttılar.
Vali Demirtaş da, Başkan Sözütek ve yeni yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi, görevlerinde başarılar diledi.
Birlik ve Oda Başkanı Nihat Sözütek de, Vali Demirtaş’a, kendisi ve yönetimini kabulünden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederken, yeni dönem hedefleri ve toplu taşımacıların sorunları konusunda bilgiler verdi.

SEZER: “ÖMK REVİZE EDİLSİN, SINAV TARTIŞMASI SON BULSUN”
ÇUKUROVA HAVALİMANI DAİMİ “HAVA HUDUT KAPISI” OLDU
ADANA’DA “İHTİYAÇ BANKASI” AÇILDI
TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 99’UNCU YIL COŞKUSU
ADANALILAR ALEYNA TİLKİ İLE CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI
