

Karaisalı Eski CHP İlçe Başkanı İlhan Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Çukurova Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı.
ADANA (GÜNEY HABER)- Eski Karaisalı CHP İlçe Başkanı İlhan Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Çukurova Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı. Adana’da bir otelde düzenlenen basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Emekli Öğretmen İş Kadını İlhan Şahin Çukurova İlçesi için önemli projeleri olduğunu söyledi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylığını açıklayan İlhan Şahin, “zaman kavga etme zamanı değil, omuz omuza, el ele verip hep birlikte çalışma zamanıdır. Bunu da kadınlarla gençlerle yapacağız” dedi.
Şahin yaptığı basın toplantısında neden aday adayı olduğunu şöyle açıkladı:
“Bugüne kadar Çukurova İlçesine hizmet etmiş Belediye Başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ama artık Çukurova İlçesine kadın eli değmeli. Rahmetli Neşat Ertaş kadını ne güzel anlatmış, Kadın insandır, biz insanoğlu. Bu yüzden bir kadın olarak bir eğitimci olarak Çukurova’ya kadın eli değmeli diyorum. Çukurova ilçesini marka kent kent yapmak için önemli projeler hazırlıyoruz. Bununla ilgili çok profesyonel bir ekiple çalışıyorum AR-GE çalışmalarımızı arkadaşlarımız canla başla sürdürüyor. Hedefimiz kadınlarla ve gençlerle Çukurova İlçesini Dünya çapında bir marka kent yapmaktır”