Şanlıurfa’da denetim sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Kuddusi Volkan Şevik son yolcuğuna uğurlandı

ADANA (İHA) – Şanlıurfa’da denetleme sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Kuddusi Volkan Şevik, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı. Törende şehidin babası, oğlunun naaşı top arabasına konduğu sırada asker selamı verdi.
Şanlıurfa’da 26 Haziran’da meydana gelen olayda, Suriye’de görev yapmak için Sakarya 7’nci Komando Tugayı’ndan 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığına sevk edilen askerlerden ikisi denetleme esnasında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Dursun kurtarılamayarak şehit olurken, tedavi gören Uzman Onbaşı Kuddusi Volkan Şevik de bugün şehit oldu.

Şehidin acı haberi Adana’nın Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi’ndeki babaevine ulaştı. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Şehidin memleketine getirilen cenazesi cenaze namazı için Sabancı Merkez Camii’ne götürüldü. Şehidin annesi Dilek Şevik’in “Oğlumu getirdim işte. Şehit oğlum geldi” diyerek gözyaşlarına boğulması yürekleri dağladı. Adana Müftüsü Hasan Çınar’ın kıldırdığı cenaze namazı sırasında şehidin kardeşi gözyaşlarına hakim olamadı. Duaların ardından helallik alındıktan sonra şehidin naaşı, omuzlarda top arabasına taşındı. Şehidin naaşı Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Törene Adana Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, milletvekilleri, askeri erkan, kent protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ADANA’DA EKİM AYINDA 5 BİN 500 SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU
GÖLE DÖNEN SOKAĞI KOMİSER AÇMAYA ÇALIŞTI
JANDARMA’DAN 8 BİN 176 İNTERNET SİTESİNE ERİŞİM ENGELİ
OTOYOLDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ
ADANA’DA 27,5 KG ESRAR YAKALATAN 4 ZANLI TUTUKLANDI
