Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaretinde, Adanalılara 21 Haziran’da Büyük Çukurova Mitingi olacağı müjdesini getirdi.
ADANA (GÜNEY HABER) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaretinde, Adanalılara 21 Haziran’da Büyük Çukurova Mitingi olacağı müjdesini getirdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin halihazırda devam eden projeleri hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye brifing veren Başkan Sözlü, Adana’nın gelişerek değişimi için var güçleriyle çalıştıklarını, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Adana’da her vatandaşa hürmet göstererek, kucaklayıcı olmaya devam ettiklerini, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne hazır olduğunu aktardı.
21 Haziran’da Lider Bahçeli Adana’da
5 il merkezinde toplam 31 ilin teşkilatıyla buluşacak olan ve 4 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları için kapalı salon toplantılarının yanında açık hava toplantısı şeklinde mitingler de düzenleyecek olan MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin miting takviminin belli olduğu dakikalarda makam ziyaretinde olan Başkan Sözlü, Bahçeli’den 21 Haziran’da Adana’da ‘Büyük Çukurova Mitingini gerçekleştireceğinin müjdesini ve Adanalı hemşehrilerine selamlarını aldı.

SÜNDÜK VE EKİBİ YENİDEN REFAH KONGRESİNE DAMGA VURDU
ADANA SON 1 YILDA 117,4 MİLYAR LİRA BORÇLANDI
BAKAN KİRİŞÇİ: “GIDA MESELESİ BİZİM İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”
1 MİLYON 219 BİN 397 KİŞİ DAHA KARA LİSTEDE
AK PARTİ ADANA 100. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
