hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

Vali Demirtaş: “Sorunları titizlikle takip edeceğiz “

Son Güncelleme :

31 Ocak 2017 - 23:06

/ 387 views kez okundu.
Vali Demirtaş: “Sorunları titizlikle takip edeceğiz “

Vali Demirtaş, İmamoğlu Ve Pozantı’nın Ardından Karataş’ta Muhtarlarla Buluştu. Vali Mahmut Demirtaş, periyodik olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantılarını, Adana’nın merkez ilçeleri ile İmamoğlu ve Pozantı’nın ardından Karataş İlçesi’nde sürdürdü. Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ulaşım, ana ve ara yollar, balıkçılık, turizm, tarım ve elektrik gibi konulardaki sıkıntılar ile talep ve beklentilerini anlatırken, Vali Demirtaş toplantıda dile getirilen tüm konuların titizlikle takip edileceğini söyledi.

 ADANA (GÜNEY HABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, periyodik olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantılarını, Adana’nın merkez ilçeleri ile İmamoğlu ve Pozantı’nın ardından Karataş ilçesinde sürdürdü.

Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Karataş Kaymakamı Durmuş Gencer, Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçede görev yapan mahalle muhtarları katıldı.
Vali Demirtaş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, muhtarların vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi ve muhtarlık görevinin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çekti. Vali Demirtaş, “Saygıdeğer muhtarlarım, sivil toplum örgütlerimizin çok değerli temsilcileri hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Muhtarlar demokrasimizin vazgeçilmez ögelerinden bir tanesi. Muhtarlarımız devletimiz ile vatandaş arasında köprü vazifesi görerek, insanlarımızın sorunlarının çözümlenmesine önemli katkılar sunuyorlar. Bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bundan sonra siz değerli muhtarlarımızla sıklıkla bir araya gelerek, ilimizi ve ilçelerimizi nasıl daha çok kalkındırabiliriz. Vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarını nasıl çözebiliriz? Sorularına yanıt arayacağız. Tespit edilen ve dile getirilen sorunları çözme gayreti içinde olacağız. Bu nedenle İmamoğlu ve Pozantı ilçelerimizin ardından bugün de Karataş’tayız. Karataş çok güzel bir ilçemiz. Bu ilçemizin kıymetini bilmemiz lazım. Bugün sizleri dinleyeceğiz. Dile getirdiğiniz sıkıntıların çözümü için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

Vali Mahmut Demirtaş konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz vererek, sorunların çözümü noktasında yapılması gereken çalışmalar konusunda toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine talimatlar verdi.

Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ulaşım, ana ve ara yollar, balıkçılık, turizm, tarım ve elektrik gibi konulardaki sıkıntılar ile talep ve beklentilerini anlatırken, Vali Demirtaş toplantıda dile getirilen tüm konuların titizlikle takip edileceğini söyledi.

Karataş’ta gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı, ilçenin genel durumunun değerlendirilmesi ve yapılması gereken çalışmaların irdelenmesiyle sürdü.