Adana Çorba Gönüllüleri Platformu, evsizlere soğuk havalarda sıcak çorba dağıtmaya yaz kış devam ediyorlar.
(HABER MERKEZİ)-Adana Çorba Gönüllüleri Platformu, evsizlere soğuk havalarda sıcak çorba dağıtmaya yaz kış devam ediyorlar. Her hafta Salı günü İnönü Parkında saat 19:15’te çorba dağıtımına başlayan çorba gönüllüleri platformunun genç üyeleri, özellikle etkisi hissetmeye başladığımız bu soğuk havalarda insanların içini ısıtmaya devam ediyorlar.
Hayırsever kişilerin aldıkları malzemelerle çorba yapan ve yaptıkları bu çorbaları sokaklarda yaşamak zorunda olan kimsesizlere dağıtan Adana çorba gönüllüleri platformu üyeleri, her hafta Salı günü sıcak çorba dağıtmaya devam ediyorlar. İlk başta parkta bulunan evsizlere çorba ikram eden, daha sonra kalan çorbaları diğer evsizlerle de paylaşan çorba gönülleri yaptıkları bu iyilik hareketi ile gönülleri de fethetmeye devam ediyor.
Zaman içinde desteklerin arttığını ve daha bu sayede daha çok çorba yapıp daha çok kişiye ulaşabildiklerini belirten Adana Çorba Gönülleri Platformu Üyeleri; “Biz Adana Çorba Gönülleri Platformu olarak evsizlere çorba dağıtımı yapıyoruz ve her hafta Salı günleri yapıyoruz çorba dağıtma işlemini. Dağıttığımız çorbayı kendimiz yapıyoruz. Elbette hayırseverlerin katkıları ile ortayı çıkıyor çorbamız. Birisi tuzunu alıyor, birisi yağını alıyor. Birisi de sebzesini alıyor ve bize de çorbayı kaynatıp dağıtmak düşüyor. Yaptığımız çorbayı ilk etapta İnönü Parkındaki evsizlere ikram ediyoruz. Kalan çorba ile de park dışındaki evsizlere veriyoruz. Hayırseverlerden bu noktada yardım bekliyoruz ve daha çok malzeme ile daha çok çorba yapabileceğimizi ve bu sayede daha çok evsize ulaşabileceğimizi tekrar hatırlatmak istiyoruz.” dediler.

“İLK BARETİM-İLK YELEĞİM” PROTOKOLÜ İMZALANDI
Kozan’da tarım işçilerine sıcak çorba ikramı
POLİS KAN VERİP, KÖK HÜCRE VE ORGAN BAĞIŞINDA BULUNDU
YÜREĞİR’DE AKŞAM ÇAYI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
“ADANALILARI METRO YÜKÜNDEN KURTARIN”
