hava
DOLAR 32,7878 % % 1.53
EURO 35,1602 % % 0.53
GRAM ALTIN 2.457,99 % % 2,80
ÇEYREK A. 4.018,81 % % 2,80
BITCOIN 66.659,99 % 0.567
SON DAKİKA

2. Mor Salkım Moral Buluşması

Son Güncelleme :

14 Nisan 2017 - 0:06

/ 254 views kez okundu.
2. Mor Salkım Moral Buluşması

Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından ‘2. Mor Salkım Moral ve Motivasyon Buluşması’ toplantısı gerçekleştirildi.

ADANA (GÜNEY HABER)-Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından ‘2. Mor Salkım Moral ve Motivasyon Buluşması’ toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla, ‘2. Mor Salkım Moral ve Motivasyon Buluşması’ toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, kurum personeli moral depoladı. İş dışında, mesai arkadaşları ile bir araya gelmenin sevinci yaşayan kurum çalışanları, unutulmaz bir gün daha yaşadıklarını kaydettiler.

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Adana Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Naim Öztürk, “Kurumumuz personelinin moral ve motivasyonunun arttırılması, güzelliklerin paylaşımı, birlikte olmak ve bahara ‘Merhaba’ demek amacıyla, müdürlüğümüze ait sosyal tesisimizde bir araya geldik. Personelimiz için güzel bir gün planlamaya çalıştık. Mesai saatleri içinde yürütülen resmi işlerin dışında, düzenlemiş olduğumuz sosyal faaliyetlerle kurum personelimiz bir araya getirmeye çalışıyoruz. Böylece personelimizin sosyal yönden de birlik ve beraberlik içinde olmasını planlıyoruz.” dedi.

Öztürk ayrıca etkinlikte yaptığı konuşmada, kurum olarak 2017 yılı hedef ve beklentileri hatırlatarak, bu hedeflere hep birlikte çalışarak ulaşabileceklerini ifade etti.

Bu arada etkinliği katılan kurum personelleri ise mesai arkadaşları ile iş haricinde de böyle bir programda bir araya geldikleri için büyük mutluluk yaşadıklarını kaydettiler. Düzenlenen program için kurum yöneticilerine teşekkür eden personeller, “Mesai arkadaşlarımız ile ikinci kez yine muhteşem bir organizasyonla bir araya geldik. Mesai saatleri içerisinde aynı çatı altında olmamıza rağmen çoğumuz birbirimizin sadece ismini biliyor. Ancak bu tür sosyal faaliyetlerle birbirimizi daha iyi tanıyor ve bu durumda iş performansımızı artırıyor.” şeklinde konuştular.