hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HEK VE EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ TAŞITLARIN MÜBADELESİ

Son Güncelleme :

19 Kasım 2015 - 20:51

/ 482 views kez okundu.
ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HEK VE EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ TAŞITLARIN MÜBADELESİ

ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HEK VE EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ TAŞITLARIN MÜBADELESİ

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden:

4645 sayılı Kanunun 4. Maddesine istinaden hazırlanan “Emniyet Genel Müdürlüğüne Ait Araç, Gereç, Mal ve Malzemelerin Satış, Hibe, HEK ve Hurda Durum ve İşlemleri ile Hizmet Satışına Dair Yönetmelik” in 38. maddesi uyarınca HEK ve Ekonomik Ömrünü Doldurmuş Taşıtların, Müdürlüğümüzün ihtiyaçlarına uygun yeni araçlar ve malzemeler ile mübadelesi yapılacaktır.

1 – İdarenin;
a) Adı: Adana İl Emniyet Müdürlüğü
b) Adresi: Meydan Mahallesi Bakımyurdu Cad. No:205 Seyhan / ADANA
c) Telefon ve faks numarası: Tel:0 322 435 53 87 – Faks: 0 322 435 53 87
2 – Mübadele Karşılığında Verilecek Malın;
a) Adı, niteliği, türü ve miktarı: Muhtelif Marka ve Modellerde 69 (Altmışdokuz) Adet Araç
b) Mübadelesi Yapılacak Taşıtların Modeli, Markası, Motor Hacmi, Motor Gücü, Kilometresi, Faal Olup Olmadığı ve Hasar Durumları İle İlgili Bilgiler;

B

B1

a-1) 12 (Oniki) Adet Yeni Fiat Doblo Combi Easy 1.6 105 HP Multijet Panelvan (ihalede sürülecek pey miktarına göre sayısı arttırılabilecektir.)a) Adı, niteliği, türü ve miktarı:3 – Mübadele Karşılığında Alınacak Malın;

a-2) Sayısı ihalede sürülecek pey miktarı üzerinden belirlenecek olan Arçelik 12300 AA Ekonomik İnverter 12.000 BTU Klima.
b) İhalede sürülecek Pey miktarı: 1 Adet Arçelik 12300 AA Ekonomik İnverter 12.000 BTU Klima.
c) Durumu ve özellikleri: Araçlar 2015 model, 0 (sıfır) Km. ve kullanılmamış olacak, Klimaların bütün parçaları eksiksiz, kullanılmamış, arızasız, hasarsız ve orijinal ambalajlarında olacaktır.
4 – İdare Tarafından Alınacak Malın/Malların Teslim Etme yeri:
a) Araçlar, Şakirpaşa Mahallesi Şakirpaşa Cad. No:9 SEYHAN / ADANA adresinde bulunan Adana Emniyet Müdürlüğü – Ulaştırma Şube Müdürlüğüne,
b) Klimalar, orijinal ambalajında, Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi No:205 Seyhan / ADANA adresinde bulunan Adana Emniyet Müdürlüğü – İkmal Şube Müdürlüğü’ne, Tek seferde eksiksiz olarak teslim edilecek olup, Teknik Şartnameler, Mal Alımları Denetim, Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmeliğe göre yapılacak muayene sonucunda malın uygun bulunması halinde bu durumun yükleniciye tebligatını müteakip 15 (onbeş) gün içinde verilecek mal idareden teslim alınacaktır.
5 – İdare Tarafından Verilecek Malın/Malların Teslim Alma yeri: Şakirpaşa Mahallesi Şakirpaşa Cad. No:9 Seyhan/ADANA adresinde bulunan Adana Emniyet Müdürlüğü – Ulaştırma Şube Müdürlüğü
6 – Mübadelenin;
a) Yapılacağı yer: Adana Emniyet Müdürlüğü Dinlenme Salonu Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi No:205 Seyhan/ADANA
b) Tarihi ve saati: 09.12.2015 Çarşamba günü saat:10:00
7 -Verilecek Malın/Malların Tahmini Bedeli: 522.365,83 TL. (Beşyüzyirmiikibinüçyüzaltmışbeş Türk Lirası Seksenüç Kuruş)
8- İdare Tarafından Alınacak Malın/Malların Tahmini Bedeli: 562.200,00 TL. (Beşyüzaltmışikibinikiyüz Türk Lirası)
9 – Mübadeleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile uygulanacak kriterler:
Mübadeleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerin;
a) Mübadele Şartnamesi ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,
b) Verilecek mala ait tahmin edilen bedelin % 3’ünden (15.670,97 TL.)’ndan az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuz,
c) Tebligat adresini gösterir belge,
ç) Başkası adına vekil olarak mübadeleye katılanların noterden onaylı vekâletname örneğini ve tüzel kişiliği temsilen katılanların ise noterden onaylı imza sirküleri örneğini,
sunulması zorunludur.
10 –İhale, Mübadele dokümanında belirtilen şartları taşıyan tüm yerli isteklilere açıktır.
11 – Mübadele dokümanı Meydan Mahallesi Bakımyurdu Cad. No:205 Seyhan / ADANA adresinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü – İkmal Şube Müdürlüğünde görülebilir ve 40,00 TL. (Kırk Türk Lirası) karşılığında aynı adresten temin edilebilir. Mübadeleye teklif verecek olanların mübadele dokümanını satın almaları zorunludur.
12 – Teklifler, 09.12.2015 Çarşamba günü saat:10:00’e kadar Meydan Mahallesi Bakımyurdu Cad. No:205 Seyhan / ADANA adresinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü – İkmal Şube Müdürlüğüne verilecektir.
13 – İhalenin yapılacağı yer: İhale, Meydan Mahallesi Bakımyurdu Cad. No:205 Seyhan / ADANA adresinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü – Dinlenme Salonunda yapılacaktır.
14- Mübadele işlemi; yazılı tekliflerin alınmasının ardından, isteklilerin pey tekliflerini açık artırma usulü ile mübadele komisyonu huzurunda sözlü olarak belirtmeleri suretiyle gerçekleştirilir.
15 – Sözleşme yapılacaktır. Ancak, sözleşme yapma süresi içinde şartname hükümlerinin eksiksiz olarak yerine getirildiğinin tespit edilmesi halinde sözleşme yapılması ve kesin teminat yatırılması zorunlu değildir.
16 – Bu işin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklif verilmeyecektir.
17 – Mübadele konusu verilecek mallar, ilan tarihinden itibaren teklif verme zamanına kadar hafta içi 08:00 ile 17:00 saatleri arasında, Şakirpaşa Mahallesi Şakirpaşa Cad. No:9 Seyhan / ADANA adresinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü – Ulaştırma Şube Müdürlüğü bahçesinde görülebilir.
18 – Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günüdür.
19 – İdare mübadeleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

(BASIN183395) www.bik.gov.tr