hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

Başkan Sözütek’ten esnafa miting teşekkürü 

Son Güncelleme :

12 Ağustos 2016 - 18:05

/ 1.191 views kez okundu.
Başkan Sözütek’ten esnafa miting teşekkürü 

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, demokrasi nöbeti tutan vatandaş ve esnafa duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti

ADANA (GÜNEY HABER) – Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, 15 Temmuz’da yaşanan FETO’cu, PDY’sının darbe girişiminin püskürtülmesi ve yeni bir kalkışmaya meydan vermemek adına alanlarda Türk bayrakları ile nöbet tutan vatan ve bayrak sevdalısı vatandaşlar gibi esnaf ve sanatkarlara da teşekkür etti. 
Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Adana’da , FETÖ/PDY mensubu hainlerin 15 Temmuz’da başlattığı darbe girişimine karşı alanlara çıkarak demokrasi nöbetlerine her şeyi ile destek veren ülkesine, vatanına, bayrağına ve demokrasisine bağlı Adana esnafına teşekkür ziyareti yaptı.
Başkan Sözütek, “15 Temmuzdan bu yana düzenlenen, Milli İradeye Saygı ve Demokrasi Mitingleri’ne, Demokrasi Nöbetleri’ne, “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”‘ne gece – gündüz demeden sokaklarda kalarak destek veren, devletine, bayrağına yürekten sevdalı, düşmanlarıyla mücadelede gözünü kırpmadan canını vermeye hazır duran kıymetli Adanalı vatandaşlarımızı esnafımızı ziyaret ederek teşekkür ettik. Milletimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın da desteğiyle ülkemizi büyük bir badireden daha kurtardık. Yüce rabbimiz, bu onurlu mücadeleye destek veren herkesten, tüm esnaf ve sanatkarlarımız ile milletimizden razı olsun. Ayrıca, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılımlarından dolayı Avrupa Birliği Bakanımız Sayın Ömer Çelik’e, Çevre ve Şehircilik eski Bakanımız Fatma Güldemet Sarı’ya, Adana milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, vali yardımcılarımıza, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına, siyasi parti temsilcilerimize, kaymakamlarımıza, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütlerine, sendikacılarımıza, görsel ve yazılı basın mensuplarımıza, en önemlisi de elleri öpülesi analarımıza, gözleri öpülesi kardeşlerimize ve Adanalı hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.