hava
DOLAR 32,7878 % % 1.53
EURO 35,1602 % % 0.53
GRAM ALTIN 2.457,99 % % 2,80
ÇEYREK A. 4.018,81 % % 2,80
BITCOIN 66.136,32 % -0.163
SON DAKİKA

Bu taraftar bunu hakketmiyor

Son Güncelleme :

10 Mayıs 2017 - 0:05

/ 646 views kez okundu.
Bu taraftar bunu hakketmiyor

TFF 1. LİG ADANA DEMİRSPOR: 1 - EVKUR YENİ MALATYASPOR: 2TFF 1. Lig’in 32. haftasında Adana Demirspor evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Mücadeleden Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda lige şampiyonluk ve süper lig parolasıyla başlayan, ilerleyen haftalarda play-off için mücadele eden Adana Demirspor ligin bitimine üç hafta kala küme düşmemeye oynuyor.  Bir sezon içinde üçüncü teknik direktör ile çalışan Mavi-Lacivertli ekibin son
Teknik Direktörü Tekin İncebaldır, “Ligde kalacağız, yeter ki herkes desteğini çekmesin. Arkadaşlarımızın iyi mücadele ettiğine inanıyorum. Kazanmak adına her şeyi yaptılar. Henüz lig bitmedi. İki hayati maçımız daha var. Bunları kazanıp ligde kalacağımıza inanıyorum. Taraftarımıza sesleniyorum, bu iki maçta takımımıza sahip çıksınlar. Son 4 maçta takımı devraldım çünkü ben Demirsporluyum. Futbolcularımın 90 dakika onurlu ve şahsiyetli mücadele ettiklerine inanıyorum. Yediğimiz birinci gol de ikinci golde talihsizlikti. Görevi kabul ederken ligde kalacağımıza inanarak kabul ettim. Biz Sivas’ı da Mersin’i de yeneceğiz, ligde kalacağız, yeter ki herkes desteğini çekmesin” diye taraftara sesleniyor.

Bu taraftar 1940 yılından beri desteğini hiçbir zaman çekmedi. Takımının en iyi gününde, en kötü gününde, yağmurda, çamurda her zaman takımının yanında olan Adana Demirspor taraftarları her zaman olduğu gibi pazartesi günü oynan Evkur Yeni Malatyaspor maçında da takımının yanındaydı.

Beşiktaş taraftarı ÇARŞI Grubundan sonra Türkiye’de en organize taraftara sahip olan Adana Demirspor yönetimi ve futbolcuları ne yazık ki bu taraftara hak ettiğini veremiyor.

Takımlarının şampiyonluk yolundan küme düşmeme durumuna gelmesi taraftarı kahrediyor.

Kısacası bu cefakar, vefakar taraftar bu durumu hakketmiyor…