DOLAR 36,0675 % -0.05
EURO 37,4201 % -0.06
STERLIN 44,9478 % 0.02
FRANG 39,5304 % 0.01
ALTIN 3.357,55 % -0,01
BITCOIN 96.212,64 -1.124

Geleceğin Adanalı Starları fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nda 

Yayınlanma Tarihi :

Ülkemizin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ve “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip  “Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması” 20. yılını, Türkiye’nin en popüler müzik platformlarından fizyile kutluyor. . Haydi Adanalı gençler!” sözleriyle destek veren ünlü santçılar, “bu yarışmayı ilgi ile takip ediyoruz, müzik piyasasına da çok yararlı olduğunu düşünüyoruz. Yarışmaktan korkmayın Adanalı gençler!” cümleleriyle çağrıda bulundular. 

 

ADANA (GÜNEY HABER)-Ülkemizin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ve “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip  “Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması” 20. yılını, Türkiye’nin en popüler müzik platformlarından fizyile kutluyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren ve Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki temsilcisi Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions tarafından düzenlenen yarışmanın 20. yılında fizy, tüm liseli gençleri sahneye davet ediyor.

ADANA’YI HANGİ LİSELER TEMSİL EDECEK?

Elemeleri,  24-25 Mart tarihlerinde İstanbul, 31 Mart’ta Ankara ve 7 Nisan’da İzmir’de yapılacak, fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın büyük finali ise, 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Geçen yıl, yaklaşık 500 lisenin yarışmaya katıldığı ve 5.000’e yakın öğrencinin genç sanatçılar olarak sahne aldığı yarışmada Adana’yı, Kurttepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Adana Bahçeşehir Koleji, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi ve Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsil etmişti. Adana’da şimdiden, illerini hangi liselerin temsil edeceğinin heyecanı ve merakı yaşanmaya başladı.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, bu yıl 20.’si düzenlenen Liselerarası Müzik yarışmasını fizy ile yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’nin en beğenilen müzik platformu fizy’ nin, milyonlarca kullanıcısıyla, fizy Liselerarası Müzik Yarışması’nın bu yıl çok daha geniş kitlelere ulaşacağına eminim” dedi.

Hayallerin gerçek olabileceğini, uluslararası müzik platformunda elde ettiği başarılar ile kanıtlayan yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu, “Ülkemizde o kadar çok yetenekli genç var ki, onları yarışmamızın sahnesinde görmekten büyük heyecan duyuyor ve bu yılki performansları izlemek için sabırsızlanıyorum” sözleriyle gençleri teşvik ediyor.

Başvuruların devam ettiği yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye http://fizy.com/lmy adresinden ulaşmak mümkün.