hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

Gösterici TOMA’ya Çıkıp Su Tabancasını Polise Çevirdi 

Son Güncelleme :

01 Haziran 2014 - 22:53

/ 586 views kez okundu.
Gösterici TOMA’ya Çıkıp Su Tabancasını Polise Çevirdi 


AW105563AW105563AW105563

Adana’da Gezi Parkı eylemleri sırasında göstericilere su sıkan TOMA’nın üzerine çıkan bir gösterici, su tabancasını çevik kuvvete çevirdi. Diğer TOMA araçları tarafından tazyikli su sıkılarak indirilen gösterici gözaltına alındı. Gösteriler sırasında gözaltına alınan 12 kişi adliyeye sevk edildi. 

ADANA (İHA) – Adana’da Gezi Parkı eylemleri sırasında göstericilere su sıkan TOMA’nın üzerine çıkan bir gösterici, su tabancasını çevik kuvvete çevirdi. Diğer TOMA araçları tarafından tazyikli su sıkılarak indirilen gösterici, gözaltına alındı.
Gezi Parkı eylemine destek için Atatürk Parkı’nda toplanan grup, çeşitli sloganlar atarak yürüyüş yapmak istedi. Ancak Atatürk Caddesi’ne çıkan gruba caddede daha önce önlem alan polis, tazyikli su ile müdahale etti. Bu sırada bir gösterici TOMA araçlarından birinin üstüne çıktı. Arkadaşlarına tazyikli su sıkan TOMA aracının su tabancasını polise çeviren gösterici, aşağı inmemek için uzun süre mücadele etti. Ancak diğer TOMA araçları göstericiyi tazyikli su ile aşağı indirdi. Yola düşen gösterici, sivil polisler tarafından yaka paça gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINAN 12 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Adana’da, Gezi Parkı olaylarının 1. yıldönümü dolayıyla dün düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında gözaltına alınan 12 kişi adliyeye sevk edildi.
Atatürk Parkı’ndaki izinsiz gösteriler sırasında gözaltına alınan 12 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adli Tıp Kurumu’na getirilen zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.