hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

 Karalar’dan Asfalt Ekibine Ayran İkramı 

Son Güncelleme :

20 Haziran 2014 - 1:18

/ 528 views kez okundu.
 Karalar’dan Asfalt Ekibine Ayran İkramı 


AW121957

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt çalışmalarını denetledi, işçilerle sohbet edip ayran ikram etti. Mahalle halkı ise astığı pankart ile Başkan Karalar’a kısa süre içerisinde yapılan hizmetlerden dolayısıyla teşekkür etti. 

ADANA (GÜNEY HABER) – Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt çalışmalarını denetledi, işçilerle sohbet edip ayran ikram etti. Mahalle halkı ise astığı pankart ile Başkan Karalar’a kısa süre içerisinde yapılan hizmetlerden dolayısıyla teşekkür etti.
Asfalt ekibinde görev yapan işçilerin zor şartlarda çalıştığını belirten Başkan Karalar, bu anlamda emekçilere teşekkür etti. Karalar, “Belediyelerde en zor işlerden biri asfaltlama işidir. Hele ki bu asfaltlama çalışması Adana’nın sıcağında yapılıyorsa bu işi yapan kişileri takdir etmek gerekli. Seyhanlı vatandaşlarımız bizlerden hizmet bekliyor. Yollarımızın durumu hiç iyi değil bu bağlamda hızlı çalışıp bir an önce vatandaşları rahatlatmamız gerekli. Yolları çukursuz bir mahallede, yolları çukursuz bir ilçede yaşamak herkesin hakkı. Bizler sizlerin emek gücünüz ile bu işi bir an önce bitireceğiz. Önemli bir iş yapıyorsunuz halka hizmet ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işçilerle sohbet ettikten sonra bizzat kendi eli ile ayran ikram etti. Akkapı Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgi de alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşlarla bir süre sohbet de etti. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirtirken Başkan Karalar’a teşekkür etti. Başkan Karalar ise belediyelerin insanlarını yaşamlarını kolaylaştıran kurumlar olduğunu belirtirken asfaltın gerekli olduğu yerlere program dahilinde gidileceğini ve yolların yapılacağını söyledi.
Bu arada vatandaşların anayola astığı, “Hep aramızda, hep yanımızda olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kısa zamanda yaptığı hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürler” yazılı pankart dikkatlerden kaçmadı.