reklam
reklam
DOLAR 39,0407 % 0.3
EURO 44,1495 % 0.15
STERLIN 52,5070 % 0.18
FRANG 47,1450 % 0.39
ALTIN 4.147,59 % 0,59
BITCOIN 111.636,37 1.11
reklam

Sözlü: ”Adana başı dik sırtı pek insanların şehri olmalı” 

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü hafta sonu mesaisine Kadirliler ve Sumbaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte başladı.

ADANA (GÜNEY HABER) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü hafta sonu mesaisine Kadirliler ve Sumbaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte başladı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü hafta sonu mesaisine Kadirliler ve Sumbaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte başladı. Dernek binasında dernek yönetimi ve üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’nın gelişerek değişimi için çalıştıklarını ifade ederek, “Gayemiz Adana’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın burada yaşamaktan dolayı haz duymasını sağlamak. Ekonomik olarak kalkınmış, kültürel faaliyetleri ile ulusal ve uluslar arası alanda ismini duyurmuş bir Adana inşa ediyoruz ve istiyoruz ki Adana refah toplumunun bir parçası olsun, Adana başı dik sırtı pek insanların şehri olsun” dedi.
Dernek Başkanı Abdullah Çalık, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kente hizmetleri için teşekkür etti. Başkan Hüseyin Sözlü, dernek yöneticileri ve üyeleri ile kahvaltının ardından bir sure sohbet ettikten sonra dernek üyeleri ve yönetimi ile toplu fotoğraf çekildi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.