hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA

Velilere Toplumsal Cinsiyet Semineri

Son Güncelleme :

10 Mart 2017 - 0:29

/ 387 views kez okundu.
Velilere Toplumsal Cinsiyet Semineri

 

 sarıçam (2)

Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Av. Dilara Özuğur ile Adana Çocuk ve Kadın Hakları Dernek Başkanı Çiğdem Akça Toplumsal Cinsiyet ve 6284 sayılı Yasa Kapsamında Seminer Çalışması Yaptı.sarıçam (1)

ADANA (GÜNEY HABER)-Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Av. Dilara Özuğur ile Adana Çocuk ve Kadın Hakları Dernek Başkanı Çiğdem Akça Toplumsal Cinsiyet ve 6284 sayılı Yasa Kapsamında Seminer Çalışması Yaptı.

 

Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Av. Dilara Özuğur Kadına karşı şiddetin önlenmesi ve ailenin korunması kanunu, adli yardım ve genel hukuki sorunlar konusunda velileri bilgilendirirken,  Adana Çocuk ve Kadın Hakları Dernek Başkanı Çiğdem Akça Toplumsal Cinsiyet Eşitliği anlamında bilgilendirmelerde bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kapsamında Çağdaş Anaokulu sahibi Gülin Yurdaer ev sahipliğinde velilerle sohbet edilip seminerle bilgilendirme çalışması düzenleyen Av. Dilara Özuğur;  “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kapsamında bize bu ortamı sağlayan sosyal sorumluluğu yüksek ve bu alanda bilinçli çalışmalar yapan anaokulu sahibesi Gülin Yurdaer bizi velileriyle buluşturarak bu sıcak ortamı sağladı ve Çiğdem Akça ile birlikte çalışmalarımız artarak devem edecektir” diyerek, çeşitli konularda çalışmalarının hız kazanarak artacağını belirtti.